VIP ACTIE

Word een VIP!
Nederland - 13 juni 2019 - Telecom

Deutsche Bank verhoogt koersdoel Altice

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft donderdag het koersdoel voor Altice Europe verhoogd van 5,00 naar 7,00 euro en handhaafde het koopadvies.

Analist Robert Grindle verhoogde zijn taxaties voor Altice na de cijfers van de kabelaar over het eerste kwartaal en de “gezonde” outlook voor heel dit jaar. Daarbij wees de analist ook op de lagere rentekosten na de recente herfinanciering.

Verder meent Grindle dat de vooruitzichten voor een herstel van de Franse activiteiten verbeteren. Ook denkt hij dat de verkoop van infrastructuurbezittingen, zoals glasvezel in Portugal, aan het oppervlak brengen dat de waardering voor de kern van Altice relatief laag is.

Het aandeel Altice Europe steeg donderdag 4,4 procent naar 2,80 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.