VIP ACTIE

Word een VIP!
dagen uren min sec
Europa - 23 november 2020 - Aandelen

Degroof Petercam verhoogt koersdoel BAM

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft maandag het koersdoel voor BAM verhoogd van 1,40  naar 1,70 euro met een onveranderd Houden advies.

De koersdoelverhoging volgt na de mededeling van BAM dat het een belang van 50 procent in BAM PPP heeft verkocht aan PGGM.

Met die deal geeft BAM zijn solvabiliteit een flinke boost, aldus analist Luuk van Beek. Hij denkt ook dat de samenwerking voor een groeiversnelling zal zorgen.

“Een flinke stap voor BAM”, vindt Van Beek, die een verhoging van de solvabiliteit ook een “welkome” stap vindt, nadat de solvabiliteit jarenlang onder druk stond. Toch denkt de analist dat aanvullende stappen nog altijd nodig zijn om de solvabiliteit de komende jaren te verhogen. Daarbij denk Degroof dat de winstgevendheid in 2020 en 2021 onder de doelstelling van de bouwer zal blijven.

Het aandeel BAM steeg maandag 10,6 procent naar 1,61 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.