Nederland - 15 september 2022 - crypto

Crypto Ebook neemt 765% winst

door VINCE

De cryptomarkt staat er voor alsnog niet best voor t.o.v. vorig jaar. Toch heb je ook in een berenmarkt altijd uitzonderingen. Eén daarvan is GMX. Het succes van deze applicatie lichtten we al eens uit. Eerder stelden we al eens een stukje winst veilig. Nu doen we dat met het Crypto Ebook nogmaals, en wel 765% hoger dan de aankoopprijs. 

Het Crypto Ebook bestaat ondertussen uit +20 verschillende kooptips. Variërend van de grotere jongens tot kleinere projecten met soms slechts enkele miljoenen dollars aan marktwaarde. GMX behoort relatief gezien aan de kleinere kant, met een huidige marketcap van 373.608.403 dollar. Op basis van die marktwaarde staat GMX op plek 112 van alle tokens op Coingecko.

De winstneming op GMX

Omdat het in de cryptomarkt erg snel gaat en de markt 24 uur per dag in beweging is, krijgt wie ons Crypto Ebook koopt hier ook een aantal extra’s bij. Zo krijg je onder andere toegang tot het telegram-kanaal waar korte tussentijdse updates worden gedeeld. De update die we uitstuurde over de winstneming op GMX ziet u hieronder.

Let op. We verkopen dus niet de hele positie, maar nemen een klein stukje winst aan 765%. Dit hebben we eerder ook al meerdere malen kunnen doen met GMX, namelijk aan 148%, 501% en 550%. Op het moment van schrijven staat de koers op $46.29.

Ook lees je in bovenstaande alert een klein stukje over waarom GMX zo goed presteert te midden van de berenmarkt. Het succes heeft te maken met het feit dat GMX een een decentrale broker voor futurehandel is. En ook in berenmarkten wordt er nog veel verhandelt via brokers waardoor die blijven profiteren.

Meer over hoe GMX in elkaar zit en het succes van de broker lees je in dit artikel.

——

 


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.