Frankrijk - 12 juni 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

CEO Orange verwacht geen consolidatie op Franse telecommarkt

(ABM FN-Dow Jones) Topman Stephane Richard van Orange verwacht vooralsnog geen consolidatie op de Franse telecommarkt. Dit zou de CEO volgens beurshuis Bryan Garnier zondag gezegd hebben in een interview met de Franse krant Journal du Dimanche.

Volgens Richard zou er nog niet aan de voorwaarden voor een consolidatie zijn voldaan en is er op dit moment nog teveel “wantrouwen” onder de vier grootste telecompartijen in Frankrijk, vooral bij Bouygues en Free.

Analist Thomas Coudry van Bryan Garnier verwacht dat een ommekeer bij SFR en de strijd om content een katalysator kunnen zijn voor een toekomstige consolidatie. Verder kan ook een nieuwe opvolger van topman Martin Bouygues en het voornemen van de Franse president Emmanuel Macron om het belang van de Franse staat in Orange verder af te bouwen, voor een nieuw hoofdstuk in het consolidatieverhaal zorgen, aldus Coudry.

De marktvorser wees verder op een ander artikel in de Franse krant Les Echos, waarin wordt gesteld dat Richard mikt op een derde termijn als CEO van Orange. Deze termijn gaat in mei 2018 van start. Coudry is van mening dat Richard veel heeft bereikt voor Orange en dat een derde termijn een logische keuze zou zijn.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Download vandaag nog het Biotech Rapport van BeursBrink

De heren bij BeursBrink hebben wekenlang de biotechsector geanalyseerd. En de meest kansrijke aandelen, ETFs én beleggingsfondsen, zijn in dit rapport opgelijst. Bekijk het Biotech Rapport vandaag nog.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Frankrijk

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Frankrijk

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.