Opnieuw honderden dollars met een airdrop!

Gister was het weer raak voor Cryptoknallers abonnees. De zoveelste airdrop werd binnen geharkt. Dit keer ging het om Celestia en de TIA token. Wij, en veel abonnees met ons, kregen deze tokens gratis uitgekeerd. Dat klinkt misschien gek. Maar is een heel effectief marketingmechanisme in de cryptomarkt.

Waarom zouden netwerken gratis tokens weggeven? Door een airdrop sta je direct in de belangstelling, heb je direct je tokens verspreid onder actievere cryptobeleggers en het kost je niks. De tokens die je weggeeft hebben je immers niets gekost.

— Lees ook: Zó verdien je 31.000 dollar met airdrops

Honderden dollars uit Celestia airdrop

Bij Celestia gaf men 7,4% van alle tokens weg. Onder andere aan beleggers die actief zijn geweest op verschillende layer-2s. Dat zijn we met verschillende inkomenstips, zoals deze.

Voor veel abonnees waren de gratis TIA tokens al snel goed voor honderden euro’s.

Een abonnee pakte bijvoorbeeld 770 dollar:

We kregen zelfs de volgende screenshot waarbij het goed was voor bijna 1.000 dollar!

Zo’n airdrop bewijst meteen de waarde van het Cryptoknallers Rapport.

Voor twee jaar Cryptoknallers abonneren kan immers al voor 349 euro. Maar een dergelijke airdrop levert in één moment het veelvoudige op.

We plaatsen de Celestia airdrop in ons befaamde rijtje:

In de afgelopen jaren werd al meer dan 32.000 dollar verdiend met airdrops! Simpelweg door blockchains te gebruiken en hier je cryptovermogen te laten renderen.

De enige plek waar je wordt betaald voor het verdienen van geld. En het goede nieuws voor u is dat er nog vele airdrops zullen volgen in de komende jaren.

Nog genoeg openstaande kansen!

In de laatste Cryptoknallers editie deelden we weer een tip waar we kunnen rentenieren en tegelijkertijd kans maken op een nieuwe airdrop. Daarnaast staan er nog een heel aantal andere kansen open.

De reden voor het grote aantal aanstaande airdrops is dat er steeds meer nieuwe cryptonetwerken en applicaties zullen lanceren. En airdrops zijn een heel eenvoudig mechanisme om de aandacht in de cryptomarkt te trekken.

Geloof ons maar dat veel techneuten heel goed weten hoe ze cryptosoftware moeten schrijven. Maar vervolgens moeite hebben met het onder de aandacht brengen van hun applicatie.

Airdrops zijn de oplossing!

Pak ze ook mee.

In het Cryptoknallers Rapport vertellen we je hoe.


>>> Abonneer hier op Cryptoknallers <<<

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.