31.000 dollar verdienen met airdrops; zo werkt dat

Bij BeursBrink vertellen we ondertussen meer dan twee jaar hoe je applicaties op de blockchain gebruikt. Hiermee maken we passieve inkomsten met crypto. Maar het gebruiken van crypto applicaties zorgt nog voor een andere inkomstenbron: airdrops. In het Cryptoknallers Rapport vind je al deze tips. In de afgelopen jaren verdiende het rapport al meer dan 31.000 dollar aan deze airdrops.

Met airdrops kan je goed geld verdienen omdat je als gebruiker gratis crypto token krijgt in ruil voor je vroege bijdrage. Deze tokens kan je dan weer verkopen voor dollars of euro’s.

Wat is een airdrop? En waarom wordt gratis geld weggegeven?

Een airdrop is een marketingtechniek die gebruikt wordt in de crypto wereld. Hierbij wordt een aantal gratis tokens weggegeven aan gebruikers van een crypto applicatie of blockchain. Op die manier worden vroege gebruikers van de technologie beloond.

De voordelen voor de gebruiker zijn dat hij gratis tokens ontvangt zonder dat daarvoor een investering nodig is. Je hoeft alleen actief te zijn met je crypto wallet.

Voor de uitgever kan een airdrop helpen bij het opbouwen van een gemeenschap van gebruikers. Normaal gesproken zijn de eerste klanten of gebruikers van een product het moeilijkst, maar met een airdrop gaat dat stukken makkelijker.

Het kan ook helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid en het vergroten van de bekendheid van het project en de bijbehorende token. Door een airdrop uit te voeren kan de uitgever ook zorgen voor een bredere verspreiding van de token, wat kan leiden tot een grotere handelsvolume en meer liquiditeit.

31.000 dollar aan airdrops

In de jaren dat we met de Cryptoknallers actief zijn, hebben we heel wat verschillende blockchains, layer-2s en crypto applicaties gebruikt. In veel gevallen zijn we er vroeg bij en dat heeft geresulteerd in het volgende lijstje aan airdrops:

Naam Omvang Vereiste
Arbitrum (ARB) $13.000 Transacties op Arbitrum
Optimism (OP) 1 $11.000 Transacties op Optimism
Optimism (OP) 2 $200 Transacties op Optimism
Frax Price Index (FPIS) $5.100 FXS aanhouden
ShapeShift (FOX) $450 Trades via Uniswap, Sushiswap
Hop Protocol (HOP) $600 Bridgen via Hop Protocol
Velodrom Finance (VELO) $200 Transacties op Optimism
Gas DAO (GAS) $100 Transacties Ethereum
Thena Finance (THE) $400,00 Transacties Binance Smart Chain
Uniwhale (UNW) $400,00 Liquiditeit toestoppen bij Uniwhale

Totaal heeft het rapport hiermee 31.450 dollar aan geairdopte tokens ontvangen. Hieronder bijvoorbeeld enkele screenshots van abonnees:

Naast het aantal OP tokens, kregen we ook deze van ARB tokens binnen:

Hoe verdien je de volgende 31.000 dollar met airdrops?

Het antwoord op die vraag is heel simpel, maar ook weer niet.

Simpel omdat je gewoon de crypto technologie moet gebruiken door middel van een wallet. Daar hebben we de volgende gratis cursus voor:

Veilig navigeren in crypto land

Het moeilijke aan airdrops is alleen dat je moet weten waar je moet zijn. Welke blockchains nog geen token hebben en via welke applicaties je deze nieuwe netwerken gebruikt. Daarvoor is het Cryptoknallers Rapport de uitkomst.

Onlangs publiceerden we een nieuwe special gids met 13 potentiële airdrops.

In de Cryptoknallers Airdrop Special geven we precies aan welke acties handig zijn voor welke airdrops.

Wordt hier lid van de Cryptoknallers. Looptijd van het abonnement wordt nu nog verdubbeld. Teken je in op één jaar, dan krijg je twee jaar. Sluit je af voor twee jaar, dan wordt dat vier jaar!


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Volg raja op de voet

Direct zien wanneer Raja een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.