Wat iedereen ALTIJD nodig heeft (en hoe je daarvan profiteert)

Francis en ik zijn de laatste twee weken tientallen waterbedrijven nagelopen. En dat zouden veel meer beleggers moeten doen.

Nu klinkt water niet direct heel interessant.

Maar…

Drinkwater, is schaars. En wordt alleen maar schaarser, zolang de wereldbevolking blijft groeien.

Nu zijn er verschillende manieren om in te spelen op deze 1% van bereikbaar zoet water. De 1%, waar je als belegger geld mee kan verdienen.

Maar in tegenstelling tot bijvoorbeeld technologie, is er in de watersector niet één Apple of Google, die domineert.

Dat maakt het voor beleggers lastiger om de juiste beleggingen te selecteren. Maar het grote voordeel is weer wel, dat er ook heel veel bedrijven nog niet bij beleggers bekend zijn. En dat geeft weer onderwaardering.

Bovendien is het gewoon zo dat de vraag naar drinkwater groeit en de vraag naar bedrijven die het water distribueren, filteren, of oppompen, evenredig hard (of harder) meegroeit.

En wat dat betreft, is water een logische investering. Over 40 jaar zijn we namelijk niet zo geëvolueerd dat we geen water meer nodig hebben. De kans dat je nu investeert in een waterbedrijf dat er over 40 jaar nog is (en veel groter dan in de huidige vorm), blijft daarom bijzonder groot.

Hou deze blog even in de gaten, of laat je mailadres onder in het oranje blok achter, en dan sturen we je een mailtje zodra we de watergids voor je hebben (overigens helemaal gratis).

Volg michiel op de voet

Direct zien wanneer Michiel een nieuwe kooptip plaatst? Meld je GRATIS aan!

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.