VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 10 september 2019 - Aandelen

BeursBrink tipt: het ultieme ‘leg op de plank’ aandeel

door RAJA SPEET

Een aandeel kopen en er vervolgens geen zorgen over hoeven te maken. Hoe fijn is dat als belegger? Francis van Beursbrink deelt zijn favoriete ‘leg op de plank’ aandeel. Hier kan je dus jaren mee vooruit zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Want met de groei, daar zit het wel goed mee.

Het aandeel waar Francis zelfs de volgende hongerwinter mee door zal komen is die van Ackermans & van Haaren. De investeringsmaatschappij heeft belangen in 4 verschillende sectoren, die niks met elkaar te maken hebben.

Dat is zeer voordelig als belegger, want dan spreid je met één klik op de koopknop meteen je risico. Daarnaast zit in de alle sectoren nog een flinke groei.

#1 Baggeren

De eerste sector waarin Ackermans & van Haaren actief is, is de baggersector. De holding heeft hier zijn roots liggen en heeft de afgelopen jaren enorm veel geïnvesteerd. Het baggeren wordt ook wel marine engineering genoemd.

In de komende jaren zal het bedrijf de vruchten van de investeringen plukken.

#2 Bankieren

De tweede sector waarin Ackermans & van Haaren actief is, is die van bankieren. De holding speelt hier met twee kleinere banken op in, namelijk met Bank Delen en Bank Van Breda. De twee banken zijn actief in verschillende niches die beide blijven groeien.

Ook worden de twee banken steeds meer samengevoegd en dat levert schaalvoordelen op. De kosten kunnen dus omlaag, waarbij eenzelfde omzet wordt behaald, wat de winst verder zal opdrijven.

#3 Vastgoed

De derde sector waar Ackermans & van Haaren van profiteert, is die van vastgoed. De vastgoedtak van de holding draait op het moment als een tierelier. Er ligt enorm veel werk op de plank, waarmee het bedrijf nog wel even vooruit kan.

Ackermans & van Haaren draait in het bijzonder goed in de rusthuizensector.

#4 Palmolie

De vierde sector waar Ackermans & van Haaren op inspeelt, is die van palmolieproductie. Met een belang in Sipef heeft de investeringsmaatschappij blootstelling aan de vraag naar palmolie, een op het moment zeer populair product in voedingsmiddelen.

De groei zit er bij Sipef goed in, want in 4 tot 5 jaar zal de productie van palmolie verdubbelen.

De volledige uitleg van Francis zie je op ons Youtube kanaal. Abonneer je meteen, want deze tips wil je in de toekomst niet missen.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.