Nederland - 23 mei 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: UBS verhoogt advies ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het advies op ArcelorMittal verhoogd van Verkopen naar Neutraal en het koersdoel gaat omhoog van 17,10 naar 21,50 euro.

Analist Carsten Riek blijft negatief over de Europese staalsector, maar de staal- en ijzerertsprijzen zijn minder hard gedaald dan de analist in december dacht. Riek denkt dat het nog steeds te vroeg is om in de sector in te stappen. De marktvorser heeft wel zijn advies verhoogd voor die fondsen die gevoeliger zijn voor de spotprijzen voor staal, waaronder ArcelorMittal.

Wat tevens meespeelt is dat de koers van het aandeel ArcelorMittal recent is gedaald.

Riek verhoogde zijn verwachtingen voor het bedrijfsresultaat (EBITDA) van ArcelorMittal dit jaar met 35 procent tot 7,3 miljard dollar, in de buurt van de consensus.

Het aandeel ArcelorMittal noteerde dinsdag op een groene beurs 0,3 procent hoger op 20,23 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.