Europa - 22 augustus 2019 - Aandelen

Beursblik: BAM stelt licht teleur met nettoresultaat

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De nettoresultaten van BAM Groep over het eerste halfjaar kwamen onder de verwachtingen uit, terwijl de omzet van de bouwer wel beter was dan verwacht. Dit bleek donderdag uit een eerste analyse van KBC Securities van de resultaten van de bouwer.

KBC Securities schat in dat de extra kosten voor de sluisbouw in IJmuiden het vertrouwen niet ten goede komen, ofschoon het afzinkproces van het tweede caisson op schema ligt. Op het Zeesluisproject IJmuiden moest de bouwer afgelopen halfjaar 7,5 miljoen euro aan extra kosten boeken.

KBC Securities ziet in de sneller dan verwachte omzetontwikkeling een bevestiging van het Houden advies met een koersdoel van 3,75 euro.

Het aandeel BAM noteerde donderdag op een rood Damrak 12,7 procent lager op 2,70 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel