Nederland - 5 april 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Beursblik: ABN AMRO verhoogt koersdoel Sif Holding

(ABM FN-Dow Jones) ABN AMRO heeft het koersdoel voor Sif Holding verhoogd van 21,50 naar 26,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Thijs Berkelder.

De analist wees er op dat Sif bij de laatste jaarcijfers vorige week, beleggers deed schrikken door te waarschuwen voor vertragingen in de Franse en Nederlandse markt, hetgeen impact kan hebben op de vraag in de tweede jaarhelft van 2018. Dit zorgde voor een koersval van zo’n 20 procent.

Berkelder besloot zijn raming voor de aangepaste winst in 2018 te verlagen met 33 procent naar 1,10 euro per aandeel. Daarbij benadrukte de analist dat het slechts om vertraging gaat van opdrachten en niet om afzeggingen. Voor 2019 verhoogde de marktvorser zijn winstraming dan ook met 17 procent naar 1,90 euro per aandeel. Voor 2017 mikt Berkelder nog altijd op een winst per aandeel van 1,65 euro.

ABN AMRO verwacht dat de koers van Sif flink kan herstellen, zodra de Roermondse funderingsspecialist met behulp van het orderboek kan aantonen dat 2019 inderdaad veel beter wordt dan 2018.

Op een groene beurs steeg het aandeel Sif Holding woensdag 2,0 procent naar 20,41 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.