Europa - 17 maart 2020 - Beursbrink

Beter Bed staat er financieel beter voor dan gedacht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Beter Bed heeft dinsdag met de publicatie van de jaarresultaten over 2019 laten zien dat het er financieel beter bij ligt dan verwacht. Dit is dinsdag de conclusie uit een analyse van de cijfers door ING.

Beter Bed meldde dinsdag een nettoschuld van 7,9 miljoen euro tegen 16,8 miljoen euro aan het eind van 2018. ING betoogde dinsdag dat het nu meer zicht heeft op de financiële positie van Beter Bed.

ING stond dinsdag ook stil bij de gevolgen van het coronavirus op de operaties van het bedrijf uit Uden, dat zelf aangaf dat de positieve omzettrend zich in de eerste maanden van 2019 doorzette en dat het een beperkt effect van het virus ervaart. ING verwacht niettemin een negatieve impact op het consumentenvertrouwen.

Beter Bed meldde dat de winkels wel open blijven en dat omzet via online beduidend hoger ligt dan het recente niveau.

ING hanteert geen advies of koersdoel voor het aandeel Beter Bed.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Beter Bed 11,8 procent lager op 0,97 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.