Europa - 17 juli 2020 - Aandelen

ABN AMRO vindt cijfers Beter Bed zeer sterk

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De resultaten van Beter Bed in het tweede kwartaal zijn zeer sterk en ook de ontwikkeling van de schuld van de matrassenretailer is positief. Dit bleek uit het commentaar van ABN AMRO op de resultaten tegen ABM Financial News.

ABN AMRO hield in zijn taxaties voor het tweede kwartaal vooraf rekening met een omzet van 36,2 miljoen euro, terwijl Beter Bed vrijdag voorbeurs naar buiten trad met een omzet van 49,1 miljoen euro.

Daarnaast is ook de schuld- en kaspositie voor het bedrijf sterk verbeterd, zo concludeerde ABN AMRO, die daarbij refereerde aan de betere rentecondities voor de eeuwigdurende lening met een rente van 10 procent. Ook dat de aandeelhouderslening inclusief rente wordt omgezet in aandelen vindt ABN AMRO positief.

“Al met al staat het bedrijf er een stuk beter voor”, aldus analist Robert Jan Vos van ABN AMRO, die daarbij verwees naar het zeer rumoerig verlopen 2019.

De bank heeft een Houden advies op het aandeel Beter Bed met een koersdoel van 2,30 euro.

De koers van het aandeel Beter Bed noteerde vrijdag op een groen Damrak 7,4 procent hoger op 2,61 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.