Europa - 17 maart 2020 - Aandelen

Besi uitstekend gepositioneerd

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) BE Semiconductor Industries is goed gepositioneerd om een storm te kunnen doorstaan. Dit stelde analist Marc Hesselink van ING dinsdag.

Besi heeft niet te kampen met tekorten. Wel houdt ING rekening met “significante” vertragingen in de orderinstroom. “Maar Besi heeft bewezen dat het zijn marges kan vasthouden in een neergang”, aldus Hesselink.

Hoewel het volgens de analist van ING onmogelijk is de bodem de voorspellen, “menen we dat de correctie een goede kans biedt om een positie op te bouwen in een bedrijf van hoge kwaliteit, dat kan profiteren van de langdurige neergang door marktaandeel te winnen en wellicht aantrekkelijke overnames te doen”.

De balans van Besi is volgens ING erg sterk, met een nettokaspositie van 130 miljoen euro. Daarbij is er 300 miljoen euro beschikbaar voor overnames.

ING heeft een koopadvies op Besi met een koersdoel van 45,00 euro. Het aandeel daalde dinsdag 2,7 procent op 25,39 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.