Europa - 11 oktober 2019 - Aandelen

Belangrijke mijlpaal BAM bij zeesluisproject

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) BAM en VolkerWessels zijn er in geslaagd de tweede deurkas van de nieuwe zeesluis in IJmuiden succesvol af te zinken en dat is vooral voor BAM een belangrijke mijlpaal. Dit stelde analist analist Bart Cuypers van KBC Securities vrijdag.

Toch is dit volgens KBC slechts een eerste stap om het vertrouwen van investeerders te herstellen, aangezien het project nog moet worden afgerond en het niet uitgesloten is dat er voor deze operatie in het derde kwartaal kleine extra kosten worden aangekondigd.

Belangrijker nog is volgens de analist dat de stikstofproblematiek en de ontwikkeling van de probleemprojecten in Duitsland en Dubai nog steeds de belangrijkste aandachtspunten zijn.

KBC handhaafde het Houden advies op BAM met een koersdoel van 3,75 euro. Het aandeel BAM steeg vanochtend met 3,1 procent tot 2,32 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.