Nederland - 1 november 2017 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

Autonome groei Wolters Kluwer versnelt

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft woensdag het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 41,00 naar 43,00 euro met een ongewijzigd Accumuleren advies.

De autonome omzetgroei van Wolters Kluwer versnelde in het derde kwartaal van 2017 ten opzichte van het eerste halfjaar van 2 naar 3 procent en dat was vooral te danken aan verbeterde prestaties van Health, Legal en Tax & Accounting. Dit merkte analist Ruben de Vos woensdag op naar aanleiding van de rapportage over de eerste negen maanden van het concern.

De marktvorser ziet de meewind in het derde kwartaal als gevolg van de timing van distributie-orders niet terugkeren in het vierde kwartaal, maar verhoogde desalniettemin zijn taxaties voor de autonome groei wel, van 2,7 naar 2,9 procent. Devos handhaafde zijn verwachtingen voor de margeverhoging in 2017 op 30 basispunten.

Woensdagochtend noteerde het aandeel op een groen Damrak 0,3 procent lager op 41,95 euro.

Update: om koersdoelverhoging toe te voegen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.