Europa - 25 maart 2020 - Beursbrink

Altice overtreft verwachtingen

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Altice Europe heeft in het vierde kwartaal van 2019 de verwachtingen overtroffen en voorziet veerkrachtig te zijn 2020. Dit stelden analisten van Credit Suisse woensdag in reactie op de kwartaalcijfer van de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak.

De omzet en EBITDA kwamen respectievelijk 2 en 1 procent hoger uit dan waar de consensus rekening mee hield, aldus de marktvorsers.

Daarbij uitte Altice zich erg positief over de voorziene groei en vrije kasstroom. Tegen de huidige niveaus overweegt de kabelaar zelfs eigen aandelen in te kopen én de schulden terug te brengen.

Credit Suisse verwacht voor het aandeel Altice de nodige volatiliteit, gezien de nog altijd hoge schulden. “Maar op korte termijn zullen de resultaten een steun in de rug zijn voor de kabelaar, nu het bedrijf op koers lijkt om het herstel door te zetten“, aldus de analisten.

Credit Suisse handhaafde het Neutraal advies op Altice Europe met een koersdoel van 4,50 euro. Het aandeel Altice koerste woensdagochtend 13,5 procent hoger naar 4,18 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.