België - 8 november 2016 - Aandelen
door FRANCIS MUYSHONDT

Agfa-Gevaert: +20% sinds opname in portefeuille!

Abonnees van het eerste uur hebben dankzij Afga-Gevaert hun eerste 20% al beet. Niet slecht na nauwelijks drie weken en een opsteker net nu de Bel20 6 verliesbeurten op een rij heeft neergezet.

We namen Agfa-Gevaert direct in de beginportefeuille op omdat we het spotgoedkoop vonden. En het bovendien al een tijdje in een stijgend kanaal zat. We waren blijkbaar niet de enige die zagen dat Agfa voor een prikje kan worden gekocht. Want eind oktober sprong ook het Duitse CompuGroup op de kar en startte het overnameonderhandelingen met de Belgische groep. CompuGroup zou maar al te graag Agfa binnenrijven. De vraag is of het management zal toehappen.

Door die overnamespeculatie blijven beleggers (en speculanten) maar toestromen waardoor de koers elke handelsdag hoger koerst. Ondertussen heeft de grens van €4 het begeven. We kijken echter niet als gewone toeschouwer toe. Aangezien we met abonnees meedenken, hebben we vandaag nog aangeraden om de stoploss te verhogen. Hierdoor is elke abonnee al zeker van winst.

Iedereen die bij BeursBrink abonnee is, mag trouwens rekenen op dergelijk concreet advies, snelle updates en goede tips. Wil je weten of het nog interessant is om in te stappen? Dan wordt het nu tijd om in te tekenen op het BE Rapport.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws België

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit België

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.