Nederland - 19 oktober 2021 - crypto

3 cryptomunten die de gamingsector gaan veroveren

door SVEN VAN GASSE

Geld verdienen door het spelen van games. Het lijkt te mooi om waar te zijn, niet? Toch is dit volledig mogelijk door het spelen van games die zijn geïntegreerd met cryptonetwerken.

Het principe voor het verdienen van geld met gamen wordt ook wel play-to-earn genoemd. Play-to-earn is een nieuwe term die de gaming-industrie overspoelt. Het principe stelt gamers in staat activa te verdienen in games zoals bijvoorbeeld zwaarden of speciale skins, die zij dan kunnen verkopen op een marktplaats. Hiervoor krijgen ze een cryptocurrency in de plaats die dan kan ingewisseld worden voor echt geld.

Wij bij Beursbrink denken dat dit nog maar het begin is. De sector zal naar verwachting fors blijven groeien wanneer steeds meer mensen het play-to-earn principe ontdekken.

En voor beleggers is het mooi dat deze games vaak een cryptomunt achter zich hebben. Heel simpel: hoe meer een game zal worden gespeeld, hoe hoger de waarde van deze crypto. We kunnen dus makkelijk in deze nieuwe sector investeren!

In onze nieuwe video bespreken wij daarom 3 crypto-gamingcoins met een enorm opwaarts potentieel.

Foto: iStock

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.