Europa - 1 oktober 2019 - Aandelen

Zwak derde kwartaal Signify verwacht

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Signify heeft de zwakke trend uit het tweede kwartaal ook in het derde kwartaal zien doorzetten. Dit schreven analisten van Berenberg in een vooruitblik op de cijfers van het verlichtingsbedrijf.

In het tweede kwartaal was er een autonome krimp van 6,1 procent voor Sifgnify. Vooral de tal Professional had het lastig.

“Na een gesprek met het bedrijf verwachten we dat deze zwakte in het derde kwartaal aanhield, aangezien de Lampentak lijdt onder een hoge vergelijkingsbasis’, aldus de analisten.

Dit zorgt voor risico’s ten aanzien van de marge, maar Berenberg blijft de vrije kasstroom en het dividendrendement van Signify aantrekkelijk vinden.

“De aanhoudende indirecte kostenverlagingen zouden de afnemende bijdrage van de Lampendivisie ruimschoots moeten compenseren”, denken de analisten, die verwachten dat dit leidt tot een positieve winstgroei en aantoont dat de huidige waardering te laag is.

Berenberg handhaafde het koopadvies op Signify met een koersdoel van 33,00 euro.

Het aandeel Signify sloot maandag op de Amsterdamse beurs op 25,23 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.