Europa - 12 mei 2022 - Aandelen

ING verlaagt koersdoel Signify

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor Signify verlaagd van 65,00 naar 55,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Analisten van ING merkten op dat de update over het eerste kwartaal de verwachtingen nipt overtrof. Wel werd het management iets terughoudender over de gang van zaken, maar dat kwam voor ING niet als een verrassing gezien de huidige verstoringen in de aanvoerketen en de hoge inflatie.

“Desondanks zijn we van mening dat Signify volledig de touwtjes in handen heeft en dat we solide prestaties van het bedrijf kunnen verwachten”, aldus de analisten.

Vanwege de economische tegenwind, verlaagde ING de groeiramingen en de margetaxaties. Op lange termijn ziet ING structureel hogere investeringen in efficiënte lichtoplossingen.

De “zeer sterke kasstroom” en lage waardering zijn voor ING reden om het koopadvies te handhaven. Het aandeel Signify daalde donderdag met 1,9 procent tot 34,39 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.