Nederland - 11 augustus 2022

Wat u allemaal krijgt bij het VIP-pakket?

door RAJA SPEET

Het kan haast niet ontgaan zijn: de bijzónder scherpe zomeractie die we momenteel hebben lopen op ons VIP-pakket. Vaste leden weten dat zo’n VIP-actie bij ons hét moment is om voordelig te upgraden of hun VIP-abonnement te verlengen… maar we kregen de afgelopen weken ook enkele vragen van nieuwe gezichten: wat krijg ik allemaal als ik VIP ben?

Als VIP-lid krijg je toegang tot álle onderdelen van BeursBrink:

1. Onze Rapporten: 5 stuks (+ bonusrapporten)

We hebben 5 maandrapporten waarvoor er – onder andere – iedere maand een nieuwe editie wordt uitgestuurd: het Dividend Rapport, het Energy Rapport, het Americas Rapport, het Europa Rapport en het Azië Rapport.

Wie toegang heeft tot deze rapporten krijgt daar trouwens ook nog geregeld 2 bonusrapporten bij: het BDC Rapport en het Resources Rapport (maandelijks).

2. Toegang tot alle ebooks

Bij BeursBrink hebben we naast de rapporten ook een digitale bibliotheek vol interessante ebooks voor beleggers. De ebooks zijn vooral ingestoken aan de hand van verschillende thema’s en trends, met daaraan gekoppeld concrete tips.

De ebooks zijn – over het algemeen – iets tijdlozer van karakter dan bijvoorbeeld onze rapporten. Dit betekent dat het aantal updates dat we voor de ebooks maken sterk afhankelijk is van de ontwikkelingen binnen de betreffende sector.

We hebben momenteel te veel ebooks om ze hier allemaal los te bespreken, maar om u toch een idee te geven van het aanbod, hieronder een kleine greep uit onze ebookselectie:

  • Het Crypto Ebook (losse aanschafwaarde van €699,-)
  • Het Beleggen in Ruimtevaart Ebook (losse aanschafwaarde van €299,-)
  • Het Hydrogen Ebook (losse aanschafwaarde van €199,-)
  • De Klimaatgids (losse aanschafwaarde van €299,-)
  • De Edelmetalen Gids (losse aanschafwaarde van €249,-)
  • Het Biotech Ebook (losse aanschafwaarde van €149,-)

3. BeursBits: korte tradingupdates

Dan hebben we ook nog onze BeursBits. Dit zijn korte tradingupdates via Telegram. Onze BeursBits zijn er in drie smaken: de Optie TraderStock Trader en de Crypto Yield Farmer.

Onze BeursBits hebben een pakketprijs van normaal gesproken €449,- per jaar (terwijl nu VIP worden, kan voor maar 399 per jaar!).

4. The Real Gem Club

Tot slot krijgt u als VIP nóg enkele voordelen die geen van de andere abonnees bij ons krijgen. Dit zijn twee belangrijke voordelen die we verwerkt hebben in wat wij de Real Gem Club noemen.

Heel concreet betekent dat:

  1. Toegang tot ons Unieke VIP Kanaal op Telegram, speciaal voor onze VIPs. In dit VIP-kanaal delen we extra kooptips en informatie.
  2. Exclusieve toegang tot VIP Blogs, waarin leden van ons team o.a. aangeven welke aankopen zij nu op persoonlijke titel doen.

Toegang tot onze exclusieve Real Gem Club, krijgt u er als VIP dus ook nog eens bij.

Bonus: gratis toegang tot nieuwe producten

Tot slot krijgt u als VIP ook nog de garantie dat u tijdens de duur van uw VIP-abonnement altijd toegang heeft tot ons hele productaanbod. Dat betekent dat wanneer we tijdens uw VIP-lidmaatschap nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment, u die er gratis van ons bijkrijgt.

Maken we bijvoorbeeld een nieuw ebook, dan heeft dit al snel een losse verkoopwaarde van €199,-. Wie tijdens onze VIP Zomer-actie intekent, krijgt in dat geval dus de helft aan extra waarde gratis erbij!

Uiteraard kunnen we geen garanties geven; of we nieuwe producten maken hangt af van de kansen die we zien. Maar als VIP weet u zeker dat u vooraan staat bij nieuwe publicaties: u ontvangt ze als eerste en zonder een cent bij te hoeven betalen ✅.


Als VIP krijgt u bij ons dus zonder twijfel de allerbeste deal. En dat alléén deze zomer tegen een zeer hoge korting van 1.000 euro!

Mis de deal dus niet en lees snel verder over alle details omtrent het VIP-pakket op deze pagina (direct intekenen kan daar ook).

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.