Europa - 20 april 2020 - Beursbrink

Waarschuwing AMG geen verrassing

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het intrekken van de winstoutlook door AMG Advanced Metallurgical Group komt niet als een verrassing. Dit schreef analist Stijn Demeester van ING maandag in een reactie op de waarschuwing van AMG.

De analist wees op de blootstelling van de onderneming aan de luchtvaartindustrie en de toeleveringsketens aan de auto-industrie. Twee sectoren die hard geraakt worden door de coronacrisis.

De schuldratio’s van de in Amsterdam genoteerde producent van metallurgische  producten en systemen blijven volgens Demeester evenwel binnen de perken.

Het aandeel AMG koerste maandagochtend op een licht hoger Damrak een half procent lager naar 13,82 euro. ING hanteert een koopaanbeveling met een koersdoel van 32,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel