Cryptoknallers - 16 maart 2023 - crypto
door VINCE

Volgens deze analist gaat Bitcoin naar $100K!

Deze week is zeer bewogen begonnen voor Bitcoin. Het falen van meerdere banken heeft crypto, en met name Bitcoin, een flinke zet in de rug gegeven. Volgens Charles Edwards, de CEO van Capriole Investments, creëert Bitcoin in 2023 een perfect patroon om naar de $100.000 te gaan!

728x90

Het begin van deze week is zeer lucratief geweest voor ’s werelds grootste cryptomunt. Nadat Bitcoin sinds vorige week donderdag (9 maart) vast hield aan koersen rond de $20.000, steeg het vanaf maandag in rap tempo voorbij de $26.000!

— Ook de markt analyseren via TradingView grafieken? Check deze link! —

Deze stijging van Bitcoin is volgens Charles Edwards het laatste onderdeel in een perfecte “Bump & Run Reversal”, waarna een flinke stijging moet volgen.

Edwards: “The target is over $100,000”

Edwards vertelde op 14 maart via Twitter dat Bitcoin een klassiek voorbeeld van een Bump & Run Reversal laat zien. Hoe deze prijsbeweging volgens het boekje werkt, zie je in onderstaande afbeelding die Edwards deelde:

Wealthy Education definieert een klassieke Bump & Run Reversal als volgt:

“The bump-and-run reversal bottom is a bullish reversal pattern that begins with a series of descending peaks. Excessive speculation drives prices down until reaching extreme lows. The price action then reverses direction to the upside and marks the end of the downtrend.”

Na achtereenvolgende dalingen, beweegt het dus even op en neer. Hierna moet het omhoog schieten om de trendlijn terug te pakken. Het omhoog breken heeft bitcoin begin deze week gedaan, aldus Edwards. De perfecte overeenkomst tussen de bovenstaande prijsbeweging en die van Bitcoin, zie je in onderstaande afbeelding:

Bitcoin daalde ook eerst zacht, en daarna veel harder. Het volgde dit op met wat sprongetjes op en neer, en deze week hebben we de harde stijging terug naar de trendlijn gezien.

Tot nu toe komt alles overeen met een klassieke Bump & Run Reversal. Het enige wat dan volgens het boekje nog ontbreekt is een aanhoudende uitbraak tot grote hoogtes. In het geval van Bitcoin voorziet Edwards dat het zeker boven de $100K kan uitkomen!

Moet je nu investeren in Bitcoin?

Edwards’ vergelijking tussen de klassieke prijsbeweging en Bitcoins koers is zeker interessant. Maar voordat je nu op de koopknop ramt, zou je eens kunnen kijken welke cryptomunten wij nu interessant vinden!

In de Crypto Gids behandelen onze analisten 23 verschillende interessante cryptomunten! Voor deze gids kijken ze niet naar Bitcoin maar focussen ze op de wat kleinere coins, die straks in een flinke stierenmarkt extra explosief kunnen knallen.

Abonneer je nu via deze link!

Bron: Cointelegraph.com

——

Lees ook deze artikelen:


Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Cryptoknallers

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Cryptoknallers

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.