VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 7 januari 2020 - Beursbrink

Vertrek CFO stevig verlies voor Signify

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het vertrek van financieel directeur Stéphane Rougeot is een stevig verlies voor Signify, zo kort voor de integratie van Cooper. Dit stelde analist Marc Hesselink van ING dinsdag.

Volgens de analist heeft Rougeot een goed trackrecord opgebouwd in het besparen van kosten en het opvoeren van de vrije kasstroom. “Een behoorlijk verlies voor Signify”, zo oordeelde Hesselink dan ook over het vertrek van de CFO.

René van Schouten neemt zijn positief per 1 maart tijdelijk over. “Hij was al interim-CFO ten tijde van de beursgang van Signify, dus zijn aanstelling is een snelle oplossing tot er een nieuwe CFO is gevonden”, aldus de marktvorser van ING.

Verder werd Maria Letizia Mariani benoemd tot bestuurslid voor een periode van vier jaar. Dit impliceert volgens ING dat het bestuur na het vinden van een nieuwe CFO niet langer bestaat uit drie, maar uit vier leden.

ING heeft een Houden advies op Signify met een koersdoel van 27,00 euro. Het aandeel koerste dinsdagochtend 0,6 procent hoger op 28,40 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.