Europa - 26 september 2019 - Aandelen

Vermoedelijk meer omzetkrimp Randstad

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ING verwacht dat Randstad in het derde kwartaal op jaarbasis een lichte omzetdaling laat zien. Dit bleek donderdag uit een analyse van ING na een zogeheten pre-earnings call, waarin de laatste marktgegevens met Randstad werden besproken, exclusief de belangrijke septembermaand.

ING verwacht een omzetafname van 2,4 procent, aangepast voor het aantal werkdagen. In het tweede kwartaal lag deze daling op 1,7 procent.

De brutomarge komt in de verwachting van ING uit op 19,9 procent, tegen 19,8 procent in het derde kwartaal van 2018 en 20,0 procent in het tweede kwartaal van 2019. De EBITA wordt door ING verwacht uit te komen op 289 miljoen met een marge van 4,8 procent tegen 4,7 procent in het tweede kwartaal

De omzetkrimp is in de visie van ING geen aanleiding voor meer kostenbesparingen dan eerder werd aangenomen.

De koers van het aandeel Randstad steeg donderdag op een groen Damrak 0,8 procent. ING heeft een Houden advies met een koersdoel van 42,5 procent.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel