Nederland - 26 oktober 2017 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

UBS verlaagt koersdoel Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor Intertrust verlaagd van 18,00 naar 14,00 euro, waarbij het Neutraal advies ongewijzigd bleef.

Voorafgaand aan de publicatie van de resultaten van het trustkantoor over het derde kwartaal op 9 november verlaagden de analisten van de Zwitserse zakenbank hun winstverwachtingen voor Intertrust met 12 tot 15 procent, hoewel in het derde kwartaal volgens UBS wel een herstel zichtbaar zal zijn.

Wat betreft langere termijn is er volgens de marktvorsers sprake van onzekerheid over de groeiperspectieven. Dit zal volgens de bank vermoedelijk aanhouden totdat een CEO en CFO aan de slag zijn. Dit is ook de reden waarom het advies op Neutraal blijft staan bij UBS.

Kijkend naar de verwachting voor de marges, rekenen de analisten op stabilisatie van de marges onder de 39 procent en gaan dus niet uit van een terugkeer naar marges van boven de 40 procent die eind 2016 werden behaald. De oude verwachtingen van Intertrust zelf van marges van 43,4 tot 43,9 procent zijn daarmee volgens UBS definitief van tafel.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Intertrust donderdag 0,7 procent lager op 13,11 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.