Europa - 1 oktober 2021 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Intertrust

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft vrijdag het koersdoel voor Intertrust verlaagd van 18,00 naar 16,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

Deutsche Bank paste de ramingen voor 2021 aan en kwam bovendien met verwachtingen voor 2022 en 2023. De analisten stelden vooral de ramingen voor de EBIT dit jaar neerwaarts bij met het oog op de kosten voor het opschonen van het klantenbestand en om de compliance te versterken. Ook de verwachtingen voor de winst per aandeel werden met ruim 11 procent neerwaarts bijgesteld.

In lijn met de verwachtingen van Intertrust zelf, mikt Deutsche Bank op 16,4 miljoen euro aan kosten die een impact zullen hebben op de EBIT. Dit zal resulteren in een EBIT-marge van 31,2 procent tegen de verwachting van 31 tot 32 procent van Intertrust zelf.

Het aandeel Intertrust leverde vrijdag 1,1 procent in op 12,80 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.