Europa - 15 december 2020 - Aandelen

UBS verhoogt koersdoel Signify

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft dinsdag het koersdoel voor Signify verhoogd van 27,50 naar 35,00 euro bij handhaving van het Neutraal advies.

Volgens analisten van UBS is het aandeel correct gewaardeerd als rekening wordt gehouden met het middenpunt van de door Signify afgegeven outlook voor de middellange termijn. De analisten merkten op dat de markt aanvankelijk niet te spreken was over de doelstellingen en hoopte op meer.

UBS zit met zijn ramingen in het midden van de afgegeven outlook voor de autonome groei van 0 tot 5 procent. Voor de marges zit UBS dan weer aan de bovenkant van de afgegeven doelstelling van 11 tot 13 procent.

Volgens UBS zal Signify profiteren van een gemakkelijke vergelijkingsbasis in de komende jaren, maar ook van de groei in onder meer landbouwverlichting, UVC, solarverlichting en 3D-geprinte armaturen. Ook kan het voormalige lichtbedrijf van Philips profiteren van steun vanuit de overheid.

UBS ziet evenwel ook de nodige uitdagingen volgend jaar, waaronder een mogelijke verdere daling binnen niet-residentiële bouw en een normalisering in de consumentenbestedingen.

Het aandeel Signify koerste dinsdagochtend 1,5 procent hoger op 33,31 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.