VIP ACTIE

Word een VIP!
dagen uren min sec
Europa - 7 januari 2021 - Aandelen

UBS verhoogt koersdoel ArcelorMittal

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor het aandeel ArcelorMittal verhoogd van 24,00 naar 25,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een analyse van de zakenbank.

UBS wees daarin op de stijgende trend in de ontwikkeling van de staalprijzen sinds oktober van het vorig jaar door een vraagherstel na de coronadips.

Voor 2021 heeft UBS dan ook de taxatie voor het operationeel resultaat (EBITDA) op 8,7 miljard dollar gesteld tegen een verwachte 4,1 miljard dollar in 2020.

Het staalbedrijf treedt op 11 februari met de resultaten over het vierde kwartaal naar buiten en daarvoor gaat UBS uit van een EBITDA van 1,5 miljard dollar tegen 990 miljoen dollar in het derde kwartaal.

Bij de kwartaalpublicatie geeft ArcelorMittal ook meer details over zijn dividendbeleid en UBS voorziet voor 2020 circa 0,30 dollar per aandeel en een bonus die gebaseerd is op de vrije kasstroom. Over 2021 voorziet UBS een dividend van 2,08 dollar per aandeel.

Het aandeel ArcelorMittal noteerde donderdag op een rood Damrak 0,3 procent hoger op 20,33 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Korting op alle rapporten en ebooks

PAK DIE DEALS
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.