Nederland - 22 oktober 2018 - Banksector
door REDACTIE BEURSBRINK

Transitie BinckBank kost tijd

(ABM FN-Dow Jones) De omzet van BinckBank in het derde kwartaal was aan de magere kant, wat goedgemaakt werd door meer kostenbesparingen. Dat stelde ING maandag in een rapport.

De uitstroom van klantgeld vertraagde verder, tot 12 miljoen euro in het derde kwartaal, nadat deze in de eerste helft van het jaar al bijna tot stilstand kwam met een uitstroom van 51 miljoen euro, vergeleken met 351 miljoen euro in heel 2017.

BinckBank meldde dat de strategische transformatie van het bedrijf volgens schema verloopt, maar dat de resultaten trager zichtbaar worden. Al bij de halfjaarcijfers wees de onlinebroker erop dat de transformatie langer kon gaan duren dan eerder was voorzien.

Het aantal transacties kwam uit op een solide aantal van 2,2 miljoen en ING denkt dat het vierde kwartaal ook goed is begonnen met een sprong in de handelsvolumes sinds begin oktober.

ING heeft een Houden advies en koersdoel van 5,00 euro.

Het aandeel BinckBank noteerde maandag 4 procent lager op 4,53 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.