Nederland - 27 oktober 2017 - VS
door REDACTIE BEURSBRINK

Tegenwind Comcast geen voorbode voor Altice

(ABM FN-Dow Jones) De tegenvallende resultaten van Comcast zijn niet erg representatief voor de resultaten van Altice USA. Dit stelden analisten van Bryan Garnier vrijdag, nadat Comcast donderdag de boeken opende.

Comcast rapporteerde een daling van het aantal abonnees voor kabeltelevisie van 125.000 in het derde kwartaal. Hoewel deze neerwaartse trend volgens de analisten niet valt te ontkennen, hoeft de afname van kabelklanten bij Comcast niet direct te betekenen dat bij Altice USA sprake is van eenzelfde trend.

Het momentum en de marktomstandigheden voor de twee bedrijven verschillen, concludeerden de analisten. “Wij zijn van mening dat de groeimotoren van Altice USA, zowel aan de inkomsten- als aan de kostenkant zullen blijven bestaan”, aldus de analisten.

Bryan Garnier hanteert een koersdoel van 22,80 euro met een koopadvies voor Altice. Het aandeel Altice noteerde vrijdagochtend op een groen Damrak 2,1 procent lager op 16,13 euro, nadat donderdag ook al 4,4 procent werd prijsgegeven.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.