Europa - 25 augustus 2021 - Aandelen

Stern goed gepositioneerd

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Stern is goed gepositioneerd in een onzekere automarkt voor 2021. Dit stelde analist Edwin De Jong van Edison woensdag in een rapport na de publicatie van de resultaten van het leasebedrijf vorige week.

Edison verhoogde zijn taxaties voor de winst per aandeel voor 2021 met 10,5 procent en voor 2022 met 9,9 procent op basis van de aangepaste organisatie en een verbeterde marktomgeving.

Tegelijkertijd beoordeelde Edison dat de waardering voor het aandeel relatief laag is, uitgedrukt in de verhouding tussen de koers en de winsttaxatie voor 2022 van 6,7. Volgens De Jong zijn er veel kansen om meer aandeelhouderswaarde te creëren, via bijvoorbeeld overnames en een hoger dividend.

Het aandeel Stern noteerde woensdag op een groen Damrak vlak op 14,10 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.