VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 26 januari 2021 - Aandelen

Sterke jaarresultaten NSI

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) NSI heeft in het afgelopen jaar sterke resultaten geboekt. Dit oordeelde analist Vivien Maquet van Degroof Petercam dinsdag.

NSI realiseerde een EPRA-winst per aandeel van 2,35 euro, hetgeen in lijn was met de eigen verwachtingen van 2,30 tot 2,40 euro. Degroof mikte vooraf op 2,33 euro.

De loan to value van 29,2 procent noemde Degroof een geruststelling en NSI heeft de middelen om minstens een deel van de beoogde 250 miljoen euro aan ontwikkelingen en overnames door te voeren.

Verregaande gesprekken over de overname van drie assets van 75 miljoen tot 85 miljoen euro, ondersteunen de visie van Maquet dat de crisis ook kansen biedt en dat NSI deze kan benutten. Degroof mikte aanvankelijk op 50 miljoen euro aan overnames dit jaar, maar zal dit bedrag waarschijnlijk opschroeven.

“Al met al kwam NSI met sterke set resultaten, met een indrukwekkende prestatie op het gebied van bezettingsgraad en een kleiner dan voorziene impact op de vastgoedwaarderingen in de tweede helft van het jaar”, aldus Maquet. “De resultaten onderstrepen de kwaliteit van de portefeuille en het proactieve management.”

Degroof Petercam handhaafde het koopadvies op NSI met een koersdoel van 40,00 euro. Het aandeel steeg dinsdagochtend met 0,9 procent tot 33,75 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.