Europa - 10 augustus 2022 - Aandelen
door REDACTIE BEURSBRINK

Berenberg start volgen NSI met koopadvies

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg is woensdag gestart met het volgen van NSI met een koopadvies en een koersdoel van 40,00 euro.

Analisten van Berenberg zijn van mening dat de kantorenmarkt het tijdelijke effect van thuiswerken sinds de coronacrisis inmiddels heeft geabsorbeerd. Als gevolg kan NSI zich nu richten op een versnelling van de groei, door in te spelen op de potentie van zijn centraal gelegen panden.

“NSI heeft zijn portefeuille geoptimaliseerd en gecentraliseerd, terwijl het een uiterst solide financiële positie behield”, aldus de analisten. “Daarom is het tijd om weer naar het aandeel te kijken.”

Berenberg wees op de vergelijkbare huurgroei van 5 procent in de eerste helft van dit jaar. Tot 2026 rekenen de analisten op circa 3,5 procent jaarlijks.

Het aandeel NSI sloot dinsdag op 31,65 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.