Europa - 29 juli 2020 - Beursbrink

Sterke cijfers ASMI

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) ASM International heeft goede cijfers over het tweede kwartaal overlegd. Dit stelden analisten van Morgan Stanley woensdag.

“ASM International is een geweldig aandeel. De resultaten waren opnieuw beter dan verwacht en de afgegeven guidance is netjes”, stelden de analisten van de Amerikaanse bank. De omzet was 4 procent hoger dan verwacht en ook de brutomarge was een meevaller met 48,2 procent. De analisten schreven dit toe aan een gunstige verkoopmix. De EBIT lag zelfs 18 procent hoger dan verwacht.

Voor het derde kwartaal rekent ASMI op 300 miljoen tot 320 miljoen euro aan omzet en voor 280 miljoen tot 300 miljoen euro aan orders. En voor het vierde kwartaal rekent ASMI op een omzet die minimaal gelijk zal zijn aan de omzet in het derde kwartaal.

Deze outlook is volgens Morgan Stanley geen grote verrassing.

Desondanks daalde het aandeel ASMI woensdag 6,7 procent naar 130,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments