VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 30 oktober 2019 - Beursbrink

Solide kwartaal voor GrandVision

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft op een vergelijkbare basis een solide derde kwartaal achter de rug met een goede omzetgroei, maar ook een teleurstelling op operationeel niveau. Dit stelde Morgan Stanley woensdag in een analyse van de resultaten van de brillenmaker.

De zakenbank wees op de consensus voor de aangepaste EBITDA-marge van 16,2 procent, waar GrandVision Group daadwerkelijk op 15,7 procent uitkwam. En verder benadrukten de analisten ook de winstwaarschuwing die GrandVision uitstuurde.

Morgan Stanley is van mening dat deze waarschuwing de twijfel over de verwachte winstgevendheid van het bedrijf voor de middellange termijn aanwakkert en of het onderliggende groeitraject van het bedrijf onder de koepel van EssilorLuxottica er nu ander uit gaat zien.

Morgan Stanley hanteert een Gelijkgewogen advies voor het aandeel GrandVision met een koersdoel van 28,00 euro.

De koers van het aandeel GrandVision noteerde woensdag op een vlak Damrak 0,2 procent hoger op 27,56 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.