CYBER MONDAY DEAL
Europa - 21 juli 2020 - Beursbrink

Randstad verrast positief

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Randstad heeft in het tweede kwartaal een stuk beter gepresteerd dan werd gevreesd. Dit bleek dinsdag uit cijfers van de uitzender.

“Een sterke meevaller in het tweede kwartaal, een sterke vrije kasstroom en geruststellende trends in het tweede kwartaal en aan het begin van het derde kwartaal”, concludeerde analist Marc Zwartsenburg van ING.

De omzet van Randstad daalde naar 4.437 miljoen euro. ING had evenwel gevreesd voor een daling naar 3.868 miljoen euro. De aangepaste EBITA kwam uit op 67 miljoen euro. Hier rekende de bank op een verlies van 44 miljoen euro, 14 miljoen euro meer verlies dan de consensus.

Die vooruitzichten die Randstad gaf, maken dat ook het derde kwartaal vermoedelijk beter uitpakt dan analisten gemiddeld verwachten, aldus Zwartsenburg.

Maar naast dat ING verwacht dat de analistenconsensus voor 2020 omhoog gaat, meent Zwartsenburg ook dat de “sterke” vrije kasstroom een positief signaal is voor de toekomstige beloning van de aandeelhouders.

“Al met al erg sterke resultaten”, aldus ING, dat vooralsnog bewijs ziet voor een V-vormig herstel.

ING heeft een Houden advies op Randstad met een koersdoel van 42,50 euro. Het aandeel steeg dinsdag 7,8 procent naar 45,05 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.