Nederland - 12 april 2023 - Beursbrink
door AMY YASSIM

Ontvang gratis crypto met Ethermail airdrop

We hebben de afgelopen twee weken flink wat tekst en uitleg gegeven over airdrops. We zien het namelijk als een lucratieve manier om gratis extra crypto vermogen op te bouwen. Voor cryptoprojecten is het goede marketing en klantbinding. Die zich voor cryptogebruikers vertaalt naar serieus geld. Onze laatste airdrop van Arbitrum, heeft voor verschillende abonnees een paar maandsalarissen opgeleverd.

728x90

Een concreet voorbeeld van een airdrop, waar je nu actie voor moet nemen om in aanmerking te komen, is Ethermail.

Ethermail geeft gratis tokens weg

Ethermail wil een nieuw mailsysteem opzetten gekoppeld aan de blockchain. Het wil zo verschillende problemen oplossen.

Deze Web3 mail (zoals Ethermail zichzelf noemt) heeft dus een goed idee en haalde in maart een extra 4 miljoen dollar op voor de uitvoering.

Onder andere bij Tim Draper. Draper is de durfkapitalist die in 2014 voor een prikkie 30.000 bitcoins kocht van de Amerikaanse overheid en vroeg in Tesla en SpaceX zat.

Wij vinden Ethermail ook interessant

En al helemaal omdat Ethermail nu gratis crypto tokens weggeeft aan iedereen die zich aanmeldt. Tot wanneer dit het geval is, weten we niet. Je kan het altijd beter vandaag doen dan morgen.

Iedereen die zich bij Ethermail aanmeldt en z’n mailadres koppelt, krijgt 250 EMC punten. Deze punten zullen straks worden omgezet naar EMT tokens (de conversieratio wordt nog bepaald).

Hoeveel het oplevert, weten we dus niet. Maar het is helemaal gratis en in 2 minuten gedaan.

Hoe meldt je je aan bij Ethermail?

1: Ga naar de website van Ethermail.

2: Log in bij je Metamask wallet.

Als je nog geen wallet hebt, bekijk even deze pagina hoe je de Metamask wallet installeert. Of bekijk onze uitgebreide crypto cursus.

3: Klik op ‘Sign up for free’.

Er komt dan een popup om je wallet te verbinden. Daarna krijg je nog verschillende popups van je Metamask wallet. Klik op volgende, connect en daarna op teken (en wacht even).

4: Koppel je mailadres voor extra tokens.

5: Accepteer daarna ook het Thor Protocol.

Je komt nu in je nieuwe Web3 mailbox. Je ziet je EMT punten bovenin de pagina staan.

Je kan nog eens een extra 500 punten verdienen door Ethermail aan je telefoon te koppelen. Hiervoor heeft men enkele handleidingen geschreven. Zie hier voor de Android versie. En hier de iOS versie.

Nu is het alleen nog even wachten op de lancering van de EMC token. We houden je op de hoogte in het Cryptoknallers Rapport.

Meer airdrops ontvangen

Bovendien hebben we hier nog veel meer potentiële airdrops en tips om je crypto vermogen aan het werk te zetten. Voor crypto beginners bieden we de nodige ondersteuning aan met handleidingen en mailsupport.

Nu verdubbelen we nog even de looptijd van het Cryptoknallers Rapport:

Bij een periode van 4 jaar ben je al abonnee voor 7 euro per maand!

Abonneren gaat gewoon zoals normaal, wij voegen dan binnen 24 uur de extra maanden toe.

>>> Abonneer via deze link.

 

Dit artikel is geen beleggingsadvies. Het is geen gepersonaliseerde aanbeveling. Het bevat algemene informatie, op basis waarvan u (op eigen verantwoordelijkheid en voor eigen rekening en risico) beslissingen kunt nemen. BeursBrink raadt u aan om zelf advies in te winnen bij derden.

Tenzij anders vermeld, zullen wij dit artikel niet actualiseren. Het kan dus goed zijn dat de inhoud van dit artikel bij latere lezing is achterhaald door de actualiteiten en de ontwikkelingen. Het kan ook zijn dat met een bepaald aspect in het artikel geen rekening is gehouden. Hoewel BeursBrink zorgvuldigheid betracht, kan het ook voorkomen dat er onvolkomenheden in het artikel staan.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw beleggingsbeslissing(en).

Aan het rapport en de inhoud ervan kunnen ook geen rechten worden ontleend. Het artikel is gebaseerd op aannames en vormt geen enkele garantie voor een bepaalde ontwikkeling of resultaat. BeursBrink is nooit aansprakelijk voor gebruik van dit artikel of de daarin opgenomen informatie.

Beleggen brengt grote risico’s en kosten met zich mee. U kunt uw inleg of een deel ervan verliezen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In zijn algemeenheid wijst BeursBrink erop dat het niet verstandig is om te beleggen met geld wat u nodig heeft om te kunnen voorzien in uw dagelijkse voorzieningen. In het verleden behaalde resultaten bieden voorts geen garantie voor de toekomst.

BeursBrink is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van teksten, afbeeldingen of hyperlinks die door derden worden geplaatst in het artikel. Evenmin is BeursBrink verantwoordelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van het artikel via internet verzonden worden.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.