Europa - 28 november 2019 - Beursblik

Omzetdruk voor Envipco

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Envipco heeft de omzet in het derde kwartaal stevig zien dalen, zowel in de VS als Europa. Dit constateerde analist Johan van de Hooven donderdag, nadat het bedrijf woensdagavond met een kwartaalupdate kwam.

Met een omzetdaling van 13 procent in het derde kwartaal, liep de omzet in de eerste negen maanden van dit jaar met 2 procent terug tot 27,6 miljoen euro.

In de eerste drie kwartalen daalde de EBITDA ook, maar aangepast voor bijzondere posten bleef het bedrijfsresultaat op peil, benadrukte de analist.

Hoewel er geen concrete doelen werden afgegeven door Envipco, liet de recyclingspecialist zich volgens NIBC wel positief uit over de groeivooruitzichten voor 2020. Ook Van den Hooven denkt dat er de komende jaren goede groeikansen komen. In combinatie met de “sterke” productlijn van Envipco is dit reden voor de analist om het koopadvies voor het aandeel te herhalen, met een koersdoel van 19,50 euro.

Het aandeel Envipco sloot woensdag op 10,40 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.