VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 21 november 2019 - Aandelen

Nieuwe opdracht goede aanvulling voor Fugro

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) De opdracht voor Fugro, uit te voeren in de Golf van Mexico, die het bedrijf woensdag bekend maakte, is een goede aanvulling op de portefeuille van de bodemonderzoeker en heeft naar schatting een waarde van 20 miljoen dollar. Dit bleek donderdag uit een analyse van deze opdracht door ING.

Fugro stelde bij de bekendmaking ervan geen financiële details beschikbaar.

ING verwacht dat de opdracht een positieve bijdrage levert aan de resultaatvorming van de bodemonderzoeker in de eerste helft van 2020. Ook is opdracht “bescheiden” positief voor de kasstroom en helpt het om het risico bij herfinanciering te verkleinen.

Dergelijke opdrachten, zeker als de prijzen goed zijn, zullen positief bijdragen aan het desinvesteringsproces voor Seabed, meent analist Quirijn Mulder.

ING heeft het advies voor het aandeel Fugro op Kopen staan met een koersdoel van 11,00 euro.

De koers van het aandeel Fugro noteerde donderdag op een rood Damrak 1,2 procent lager op 8,19 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.