Europa - 30 september 2019 - Beursbrink

Nieuwe CEO ASMI luidt mogelijk nieuwe fase in

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Het aanstaande vertrek van CEO Chuck Del Prado kan een nieuwe fase voor ASM International inluiden. Dit schreef analist Edwin de Jong van NIBC maandag in een eerste reactie.

Del Prado heeft aangegeven op de jaarvergadering in mei 2020 te willen vertrekken en ASMI is inmiddels begonnen met de zoektocht naar een opvolger.

De Jong roemt Del Prado voor zijn succes met de nieuwe technologie ALD, wat “bijna een sectorstandaard” is geworden. Volgens de analist zou ASMI voortaan meer nadruk kunnen leggen op het te gelde maken van de technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, en dat is wellicht ook een goed moment voor een ander type topman. “Daarom zullen we de zoektocht naar een nieuwe CEO nauwlettend volgen”, merkte De Jong op.

NIBC heeft een Houden advies op ASMI met een koersdoel van 72,00 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel