VIP ACTIE

Word een VIP!
Europa - 17 september 2019 - Aandelen

NIBC verhoogt koersdoel DPA

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft het koersdoel voor het aandeel DPA Group verhoogd van 1,70 euro naar 1,80 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van NIBC.

DPA Group is dit jaar volgens NIBC met zijn operationeel resultaat (EBITDA) op weg naar een record dat kan oplopen naar 13 miljoen euro. NIBC voorziet nu een operationele marge van 8,5 procent voor 2019 en een verder stijging daarvan naar 9,0 procent in 2021.

NIBC wees dinsdag op de afgelopen stroomlijning van de onderneming waar ook kostenvermindering deel van uitmaakte, die zich nu uitbetaalt in combinatie met een omzetstijging.

Voor NIBC zijn een verbetering van de autonome omzetgroei, een daling van de nettoschuldpositie en een operationele marge van 8 tot 10 procent de belangrijkste impulsen voor de koers van het aandeel. De tegengestelde richting van deze parameters vormt het neerwaarts risico daarvoor.

De koers van het aandeel DPA sloot maandag op een rood Damrak vlak op 1,35 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

VIP ACTIE

Word een VIP!
E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.