Nederland - 31 oktober 2017 - Beursblik
door REDACTIE BEURSBRINK

NIBC verhoogt koersdoel Besi

(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft dinsdag het koersdoel voor BE Semiconductor Industries verhoogd van 62,00 naar 70,00 euro en handhaafde het Accumuleren advies op het aandeel.

De resultaten die Besi over het derde kwartaal presenteerde, waren veel beter dan verwacht, aldus analist Edwin de Jong. Dit was reden voor de analist om zijn taxaties en dus ook het koersdoel te verhogen.

“Met een inmiddels fantastisch 2017 min of meer achter de rug, is de belangrijkste vraag natuurlijk, hoe gaat Besi deze prestatie in 2018 overtreffen”, aldus De Jong. De marktontwikkelingen en het orderboek zijn veelbelovend, meent de analist. Dat zou de koers de komende maanden ook goed moeten doen, denkt de marktvorser, die niet denkt dat de stijgende omzet voor productieproblemen gaat zorgen. Besi heeft volgens NIBC een omzetplafond van 680 miljoen euro.

“Besi is te goedkoop gewaardeerd in vergelijking tot sectorgenoten”, voegde De Jong nog toe. Daarbij wees de analist ook op het hoge dividend van de onderneming. NIBC rekent op een dividend van ongeveer 4 euro voor 2017.

Dinsdagochtend daalde het aandeel Be Semiconductor Industries 0,3 procent naar 65,78 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.