Nederland - 7 maart 2018 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

NIBC start volgen VolkerWessels met Accumuleren advies

(ABM FN-Dow Jones) NIBC is woensdag begonnen met het volgen van VolkerWessels met een Accumuleren advies en een koersdoel van 24,50 euro.

Analist Edwin de Jong beschouwt VolkerWessels, sinds mei 2017 weer beursgenoteerd, “duidelijk” als het best geleide bouwbedrijf van Nederland, zich daarbij baserend op marges en kasstromen. VolkerWessels is volgens de analist de “veiligste gok in de volatiele Nederlandse bouwsector”

Desalniettemin is de bouwer, net als sectorgenoten BAM Groep en Heijmans, niet immuun voor kwesties waar de volatiele bouwsector mee kampt. Dit was volgens De Jong te zien in de problemen voor het het zeesluis project in IJmuiden, waar VolkerWessels en BAM beiden voor 50 procent in zitten.

De structureel hogere marges en positieve vrije kasstromen van VolkerWessels in de afgelopen jaren geeft ruimte voor aanzienlijke uitkeringen aan aandeelhouders. De Jong houdt voor de komende jaren rekening met een “gezond” dividendrendement van meer dan 4 procent.

Vergeleken met BAM en Heijmans wordt het aandeel VolkerWessels verhandeld tegen een grote premie, maar het aandeel is juist weer iets goedkoper dan Europese sectorgenoten, aldus de analist.

Het aandeel VolkerWessels sloot dinsdag op 21,40 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.