Europa - 7 februari 2020 - Beursbrink

Morgan Stanley zet Signify op verkooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft vrijdag het advies voor Signify verlaagd van Gelijkgewogen naar Onderwogen, waarbij het koersdoel van 26,00 naar 28,00 euro ging.

De analisten van de Amerikaanse zakenbank merkten op dat het aandeel Signify in de afgelopen twaalf maanden met maar liefst 45 procent is gestegen, mede dankzij de overname van Cooper, betere prestaties in het vierde kwartaal binnen de Home-divisie en qua vrije kasstroom. Ook werd het bedrijf beloond voor zijn duurzame bedrijfsvoering, aldus Morgan Stanley.

Desondanks zijn fundamentele zaken niet veranderd, zo stelden de marktvorsers. De groei van Signify blijft beperkt en ook de marge op de vrije kasstroom blijft onder de niveaus van de best presterende sectorgenoten.

Het jaar 2020 kan volgens Morgan Stanley uitdagender worden dan verwacht. Morgan Stanley adviseert dan ook om winst te nemen en verlaagde het advies naar Onderwogen.

Het aandeel Signify daalde vrijdag met 3,0 procent tot 32,25 euro.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

Reageer op dit artikel