Europa - 4 december 2019 - Aandelen

Morgan Stanley zet AkzoNobel op kooplijst

door REDACTIE BEURSBRINK

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft woensdag het advies voor AkzoNobel verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen en stelde het koersdoel opwaarts bij van 85,00 naar 105,00 euro.

AkzoNobel profiteert van de maatregelen die het doorvoert om de kosten te verlagen, aldus de analisten, maar de onderneming wordt ook in de kaart gespeeld door een afnemende druk op de grondstofprijzen en stijgende afzetprijzen.

Verder is AkzoNobel volgens Morgan Stanley aantrekkelijk gewaardeerd ten opzichte van sectorgenoten met een aantrekkende kasstroom en de ruimte die de balans biedt om eigen aandelen in te kopen of om aanvullende overnames te doen om ook na 2020 de groei aan te jagen.

De analisten verhoogden hun ramingen voor de EBIT met 10 tot 11 procent voor de komende vier jaar.

Door: ABM Financial News.
[email protected]
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

E-mail icon

Aandelen nieuws Europa

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Europa

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.