Nederland - 2 mei 2018 - Europa
door REDACTIE BEURSBRINK

Morgan Stanley verhoogt advies Philips Lighting

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft woensdag het advies voor Philips Lighting verhoogd van Onderwogen naar Gelijkgewogen, maar verlaagde het koersdoel van 28,00 naar 26,00 euro.

De analisten van de bank zien, na de koersdaling van het aandeel Philips Lighting in reactie op de resultaten over het eerste kwartaal, beperkte neerwaartse risico’s, “deels omdat de perceptie van het winsttraject al is veranderd”, aldus de analisten. “Toch voorkomt de structurele tegenwind voor de winstgroei en vrije kasstroom dat we positiever zijn”, aldus de marktvorsers.

“Onze zorgen over de dynamiek in de sector en het kasstroomprofiel op de lange termijn blijven bestaan, terwijl de populariteit van conventionele verlichting in de markt afneemt.”

Morgan Stanley voorziet “niet meer” dan een lage ééncijferige samengestelde jaarlijkse groei van de winst per aandeel tussen 2017 en 2022, terwijl wordt gerekend op een bescheiden herstel van de vrije kasstroom in 2019, “hoewel dit zal afhangen van de toekomstige uitgaande kasstroom gerelateerd aan het terugbrengen van de [capactieit voor] conventionele verlichting”, aldus Morgan Stanley.

Het aandeel Philips Lighting sloot maandag op een groen Damrak 1,8 procent lager op 25,24 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.