Nederland - 24 januari 2018 - Retail
door REDACTIE BEURSBRINK

Kwartaalomzet Ahold Delhaize solide

(ABM FN-Dow Jones) Ahold Delhaize heeft met een omzetgroei tegen vergelijkbare wisselkoersen van 1,6 procent in het vierde kwartaal zijn solide koers voortgezet. Dit stelden analisten van Jefferies woensdag in een reactie op de omzetcijfers van het supermarktbedrijf.

Ze wijzen erop dat het concern met de omzetontwikkeling in de Verenigde Staten aantoont goed te kunnen omgaan met de nieuwe concurrentie van Lidl en Amazon/Whole Foods. De marktvorsers wezen daarnaast op de eer sterke”omzetontwikkeling in Nederland.

De analisten vinden de opmerking over de “significant betere kasstroom dan aanvankelijk voorzien” een goede opstap naar hun taxatie voor een kasstroom van 1,9 miljard euro in 2019.

Ze voorzien een gunstige koersreactie op de kwartaalomzetcijfers. Jefferies heeft Ahold Delhaize op zijn kooplijst staan met een koersdoel van 23,50 euro.

Het aandeel Ahold Delhaize sloot dinsdag 1,3 procent lager op 18,70 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.