Nederland - 27 januari 2023 - Beursbrink
door STIJN

Amazon NFT-initiatief komt eraan

NTF’s en crypto zijn niet meer weg te denken uit het huidige financiële systeem. Daar zijn de grote techbedrijven zich van bewust en dus spelen ze in op deze nieuwe financiële assets. Ook e-commercegigant Amazon begeeft zich binnen deze sector en komt binnenkort met een NFT-initiatief.

Er gaan geruchten rond dat Amazon bezig is aan een NFT-initatief. De e-commercegigant zou al een tijdje ambities hebben om de industrie te betreden en is al eventjes bezig met geschikt personeel aan te nemen hiervoor. Er zijn momenteel tal van grote spelers op de cryptomarkt.

Volgens bronnen zou Amazon in de lente dit jaar hun ambities publiek maken. Dat net zij zich storten op de cryptomarkt, is een grote gebeurtenis voor de industrie. Amazon gaat een grote invloed hebben binnen deze omgeving.

We knew it was possible. But now it seems like it’s really happening. That’s going to affect the existing players in the space — if they execute and do this right and are smart about it.

NFT’s

Ze zullen zich enkel focussen op NFT’s en voorlopig niets met cryptomunten doen. De Web3-ambities van Amazon omvatten naar verluidt op blockchain gebaseerde games en NFT-verzamelobjecten. De vraag is of Amazon ook een NFT-marktplaats zal oprichten gezien dit hun corebusiness is.

Dan zouden ze de concurrentie aangaan met OpenSea, waar ondertussen 2,5 miljoen gebruikers actief zijn. Mocht Amazon een eigen NFT-marktplaats starten, dan zou dit een serieuze schokgolf doorheen de industrie sturen.

— Meer weten over NFTs en hoe je er in investeert? Bekijk deze pagina —

Bronnen: Michael Bodley – Blockworks

Foto: Amazon – Nick Youngson – CC BY-SA 3.0 – Pix4free

Gerelateerd
E-mail icon

Aandelen nieuws Nederland

Meld je nu aan en ontvang gratis updates over aandelennieuws uit Nederland

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

5 种狗绳

1 jaar geleden

猫能长多大?

This is my first time pay a quick visit at here and i am really happy to read everthing at one place

1 jaar geleden

acil tercüme

russian to english

你应该多久洗一次你的室内猫?

猫可以单独住在一个房间吗?

为什么猫在睡梦中会抽搐?

狗可以吃山核桃吗?

狗肢体语言:舔嘴唇

We vinden het jammer dat u stopt...

Weet u zeker dat u uw BeursBits-abonnement wilt stopzetten? Door hieronder op Stopzetten te drukken, maak u uw opzegging definitief.